Използвате твърде стара версия на уеб браузър. Моля, обновете!
Търсене

Цялостна интернет реклама. Разработка на уеб сайтове удобни за десктоп и мобилни устройства. Индивидуален уеб дизайн и услуги по програмиране. Регистрация на всички видове домейни, хостинг. Регистрации в портали. Интернет рекламни кампании. Графичен дизайн и предпечат
Разширена информация

За нас

 
Ниид БГ ЕООД работи в сферата на Интернет услугите като поддържа Българският Интернет Бизнес Каталог www.need.bg. Каталогът представя дейността на фирми и организации от България чужбина и осигурява възможност за директен контакт между тях и Интернет потребителите.

В днешно време Интернет е неразделна част от ежедневието на хората, независимо дали става дума за голямо предприятие, малка фирма или частно лице. Интернет вече не е само забавление, а средство за информация, за установяване на контакти, за търсене и най-вече за намиране. В последно време специалистите нарекоха Интернет - „медия наравно с радиото, телевизията и пресата. Тъй като броят на потребителите на мрежата расте с невероятни темпове, Интернет рекламата се превръща в една от основните възможности за популяризиране на фирми, хора или събития.
Всеки ден в българското пространство се появяват множество фирмени и лични уеб страници. Нашата работа е да предложим завършен рекламен цикъл, а именно от създаването на Интернет страницата до популяризацията й с цел където и да потърси някой заинтересован, да попадне на нея.

Накратко за нас - целта ни е да представяме актуална информация за фирмите, присъстващи на нашите страници, като поддържаме постоянен контакт с тях и да осигурим възможност за директна връзка на потребителите на Need.bg с фирмата, която търсят. Каталогът има добри позиции в световната търсеща машина Google, която в последните няколко години се превърна в синоним на „търсене в Интернет. В тази търсачка търсенето става по ключови думи, където именно е силата ни - от всички резултати от търсенето, свързани с различни фирмени дейности, които понякога са милиони, Need.bg обикновенно заема една от челните позиции в българското Интернет пространство и добри в световната мрежа. Това означава, че потребителите лесно ще достигат до информацията, публикувана в каталога. В резултат на това, каталогът се радва на широка аудитория, предимно от представители на бизнес средите.
Доволни сме да отбележим, че Need.bg работи с чуждестранни компании, търсещи партньори в България. Английската версия на сайта и формата за директен контакт към рекламиращите фирми в каталога се използват много успешно.

Основната цел на целия екип на фирмата е потребителите на каталога да достигат до надеждна информация за кратко време

Ниид БГ ЕООД работи изцяло в полза на клиентите си, като се стреми да предоставя качествени услуги и компетентна поддръжка. Ако можем да Ви съдействаме и улесним или за да отговорим на въпросите Ви, моля позвънете между 9 и 18 часа на телефон 0888257170 или пишете на e-mail адрес reklama@need.bg
 
     
     
 
Ключови фрази

Ниид.БГ, София, разработка на уеб сайт, реклама в интернет, мобилни сайтове, сайтове за мобилни устройства, Уеб дизайн, адаптивен дизайн, респонсив дизайн, разработка на уебсайтове, изработка на уеб сайт, php програмиране, регистрация на домейн, хостинг, регистрации в портали, Интернет рекламни кампании, разработка сайт, изработка сайтове, изработка на интернет страница, професионален уебдизайн, Ниид БГ, уеб сайт, бг домейн, реклама в интернет, сайтове за мобилните устройства, графичен дизайн, система за управление на съдържанието, реконструкция на сайтове, отстраняване на грешки в сайт, базова СЕО оптимизаци

Търговски съобщения