Използвате твърде стара версия на уеб браузър. Моля, обновете!
Търсене

Ние сме Счетоводна къща в София център. Извършваме комплексно счетоводно обслужване на фирми и физически лица регистрирани или не по ЗДДС. В цената на абонаментното обслужване е включено Годишно приключване. Извършваме консултации и време спестяващи услуги. Регистрация на фирми и Търговски марки, юрист.
Разширена информация

За нас

Счетоводна къща НИИД Консулт предлага пълната гама счетоводни услуги за търговски дружества регистрирани в
Република България.
Освен тази дейност развиваме и консултантски услуги в областта на първоначалната регистрация на търговски дружества с чуждестранно, българско и смесено участие на физически и/или юридически лица.
Занимаваме се с пререгистрация и промени по партидата на дружествата в Агенция по вписвания - Търговски регистър и Регистър БУЛСТАТ.
Грижим се за набавяне на всички необходими документи, които се изискват за нормалната дейност на едно търговско дружество.
Нашите служители могат да ви дадат съвет или да ви съдействат за осигуряване на одит, превод и легализация на документи, контакти с Нотариус и при проучване и осъщесвяване на различни процедури по Закона за обществените поръчки, по Закона за търговските марки и географските означения, за проучване на имоти и други.

Офисът на фирмата се намира на удобно място в центъра на София, в близост до Пирогов.

Статии:

Имате счетоводен проблем – ние ще го решим

Нов счетоводител – какво трябва да знаем

 

Ключови фрази

Счетоводна къща НИИД Консулт, София, Счетоводно обслужване София, счетоводна къща в София, счетоводна къща София център, Счетоводни услуги София цени, цени на счетоводни услуги София, Годишното приключване е включено в цената на абонамента, персонален счетоводител, счетоводно обслужване, абонаментно счетоводно обслужване, данъчни декларации, ГФО, годишно приключване, ТРЗ, ЗДДС, счетоводство на физически лица, регистрация на фирми, ТРЗ, годишно приключване, одит, одитиране, счетоводни услуги София, справка - декларация по ДДС, нулеви декларации, труд и работна заплата, счетоводна фирма в София, счетоводство София център счетоводна

Търговски съобщения