Използвате твърде стара версия на уеб браузър. Моля, обновете!
Търсене

Внос и търговия с дентална техника. Сервиз и резервни части. Ремонт на турбини и наконечници. Турбини и наконечници под наем. Демонстрационни турбини и наконечници с гаранция.
Разширена информация

За нас

          Александър Божилов е собственик и управител на фирма Технодента ЕООД и притежава 22 години професионален опит в сферата на техническото обслужване на дентална медицинска техника и оборудване.
От 2010 година се занимава с внос и търговия на дентална техника и медицински изделия; Търговия на едро с резервни части; Продажба и ремонт на всички видове турбини и наконечници; Оторизиран сервиз на автоклави Runyes; Инсталация и сервиз на дентални юнити и оборудване. Фирмата предлага богат асортимент Ендодонтски инструменти, инструменти за профилактика, ротиращи инструменти и допълнително дентално оборудване.
От 2000 г. до 2010 година като съдружник и управител във фирма Блумен 97 ООД извършва  внос на дентална техника и осъществява  гаранционно и извън гаранционно сервизно обслужване на  дентални юнити, компресори, столове,  периферия  и  други специфични ремонти в повече от половината  поликлиники в гр. София и региона.
През 1994  започва професионалното си развитие и до 2000 година работи като служител във фирма МЛ 92 ЕООД, с основен предмет на дейност Търговия с  медицински материали и консумативи и сервиз на зъболекарски инстр и машини.
            Към настоящия момент фирма Технодента е единствената компания в България сертифицирала качеството на услугите си по ремонт на дентални инструменти и притежава сертификат по БДС EN ISO 9001:2008,  както и Разрешение за търговия на едро с медицински изделия с Регистрационен номер IV-Р-Т/МИ-1216
           Фирмата участва активно във всички мероприятия на БЗС и в техническото обезпечаване при реализацията на проекти свързани с благотворителност и дарителска дейност.

            Доставчик на едро и дребно на резервни части за зъболекарски машини, периферия и инструменти.
            Единствен търговец на пазара на дентални инструменти предлагащ турбини и наконечници под наем и втора употреба с гаранция.

 

Ключови фрази

Технодента, София, зъболекарска турбина, дентални наконечници, медицински дестилатор, обратен наконечник, ремонт компресори, продажба на ендодонтски борчета и канални инструменти, автоклав стоматологичен, медицински автоклав, зъболекарски турбини под наем, зъболекарска турбина втора употреба, инструменти за ендодонтия, периферия за дентален юнит, ендодонтстки инструменти Мани, зъболекарски турбини втора употреба, наконечници втора употреба, цименти на Владмива, руски дентални цименти, зъболекарски цимент Владмива

Търговски съобщения