Използвате твърде стара версия на уеб браузър. Моля, обновете!
Търсене

Новини всички новини

Лятна мода 2014

Дали става дума за облеклото в офиса, дали избирате тоалети за лятната почивка или нещо по-ежедневно, по-удобно и по-екзотични, вие имате нужда от сверяване на часовника с всичко от света на модата и модните подиуми през 2014 година.

Една неостаряваща и не слизаща дреха за жените си остава полата. За стартиращото лято, дизайнерските къщи обръщат специално внимание като подчертават женствеността с помощта на оригинални кройки. Залага се на ретро и футористични модели. Всички те са разнообразни и предлагат голям арсенал от форми, десени и дължини. Сред модните хитове е пола от тип различна дължина, по-висока или по-ниска талия и панталон. Като размери полите са от мини размери до макси такива, но тук няма конкретни стандарти и еднакво будещи интереса на нежните половинки остават, както геометричните форми, така и универсалните.
Лятото винаги е на мода и внася настроение, позитивизъм и възможност за експерименти.
По отношение цветовата гама сред най-модни тоалети корала взема превес и държи кралската позиция от топ цветове.
Не по-малко красота и стил крие синия нюанс, които навява за волност, свобода, море, мечти. Тоалет в морско синьо всяка лейди би изглеждала уверена и модерна дама.
Пъстрите десени винаги са ободрявали и са зареждали с енергия, защо пък да не комбинирате цветовете, за да изглеждате още по-привлекателна и модерна.
Вземете под внимание и флаорните мотиви. По дрехи, аксесоари, цветята винаги навяват за нежна и чаровна личност.
За дамите, които харесват етно мотиви, пъстрите бродерии, мъниста, апликации са онази частица, която ще ги избави от скуката на ежедневието. Залагайки на този стил в модата винаги ще бъдете индивидуална, различна и ще будите интереса на околните.
Ако обичате леките и ефирни материи може да заложите на модни облекла от памук, лен, коприна, сатен. Те са най-подходящи за летните дни, а и никога не излизат от мода.
Нека не изпускаме от списъка за модния гардероб, колко важна роля се пада на аксесоарите. Можете ли да си представите женския свят без тях. Би било немислимо, сиво и еднообразно.
И колкото повече, толкова повече – колани, обувки, дамски чанти, накити, шапки и още и още. Аксесоара има невероятна способност да направи и от най-скучния тоалет
артистична дреха, да служи като завършек на дрехата или да подчертае елегантния силует.
Винаги може да комбинирате всеки тоалет с аксесоари от най-различно естество. По този начин не само ще сте неотразима и индивидуална, но и винаги ще сте в крак с най-актуални тенденции от света на модата.
Ех, това женско царство е така неизчерпаемо, че и една хилядна не успяхме да засегнем, но всяка съвременна жена може да се информира по всяко време за всичко най-ново и актуално от света на висшата мода.

Търговски съобщения