Използвате твърде стара версия на уеб браузър. Моля, обновете!
Търсене

Новини всички новини

Фирмена идентичност в интернет. Въпрос на бизнес избор.

Уважаеми клиенти и ползватели на Need.bg - Българският Интернет Бизнес Каталог,

вие сте тези, благодарение на които поддържаме бизнеса ни работещ, заради които полагаме неимоверни усиля да предоставим нови, надеждни, ползваеми и работещи функционалности,
даващи възможност на фирмите да запознават потенциалните си клиенти в интернет със стоките и услугите, които предлагат;
хората, с които работят; своите кабинети, офиси, магазини, клонове и др.,
така, че да подпомогнат създадената атрактивна визия и доверие стоящи в основата на дългосрочен и успешен имидж.

Нашата работа също така помага да бъдат спестени сериозни финансови ресурси за печатна и външна реклама или изисква
минимални средства за поддържане на интернет присъствието дългосрочно.

В момент на криза, голямата част от бизнеса се съсредоточава в управлението на средствата и като че ли оставя на по-заден план
управлението на информацията, която всъщност е тази, която ни държи видими пред всичките ни клиенти.
Всички добре знаем, че подаването на информация към потенциалните клиенти е другата страна на бизнеса ни и ако някой си мисли, че
това са празни приказки нека само си представи как би се развивал без по никакъв начин да афишира дейностите си.
Цялото бизнес общество е на ясно, че интернет дава добра и бърза възможност за насочване на информация към конкретна и обща аудитория.

От 2000-та година Need.bg - Българският Интернет Бизнес Каталог работи за тази кауза и до момента успява да допринесе за популяризирането на дребния и средния бизнес и като резултат от усилията си успява да запази лоялните си клиенти години наред, дори и по време на тежката икономическа криза през последните години.

Както навсякъде, така и в интернет обаче, се случиха промени, на които, ако не обърнем внимание ще доведат до загуба на тези наши клиенти, за които уеб пространството е сериозен и дори основен източник на бърза информация.
Най - осезаемо почувствахме промяната при индексиране на страниците от Гугъл. Стана така, че много от сайтовете вече не се показват толкова напред при търсене в там.  За да имаме добри позиции в момента се налага да инвестираме в супер оптимизирани и същевременно безумно изглеждащи собствени уеб сайтове, във фейсбук профили.

Поставени сме пред избор за спечелване вниманието на аудиторията и загубата на фирмена идентичност в пространството.

 Разбира се има и вратички, като тази, че Гугъл ни даде възможност да предлагаме на аудиторията си качествено и строго професионално съдържание, което ако е написано достатъчно строго професионално и релевантно на дейността да може да достига до тези, които търсят съвсем конкретно.
Но за да използваме тази възможност, трябва най-напред да се информираме за новостите, да се пренастроим и обучим.

Изключително важно е да разберем, че вече не можем да разчитаме, че от една смесена по възраст и интереси аудитория ще искочат много продажби без значение каква информация получаваме за посещаемостта на сайтовете предоставящи рекламни услуги. Някои от нас се надяват на Фейсбук. Той обаче е повече модерен, отколкото работещ. Да, факт е, че за някои бизнеси работи, аз обаче бих казала, че това са продажби на всяка цена. Те не формират лоялни клиенти.

Моето лично убеждение е, че опитите да обединим социалната ни активност в социалните мрежи със строго професионалната ни активност е груба грешка, която скоро ще рефлектира силно върху бизнеса ни, защото ще размие представите ни за фирмена идентичност.

Точно поради тази причина в Need.bg активно работим в посока запазване и развиване на фирмената идентичност в интернет, като създаваме професионални интернет сайтове по чисто индивидуални проекти на нормални цени, които са изработени по съвременните технологии в уеб, удобни са както за десктоп, така и за мобилните устройства, притежават добра базова оптимизация и са лесни за обслужване от страна на притежателите им.

От друга страна, чрез Need.bg - Българският Интернет Бизнес Каталог и PlatformaMedica.com - Медицинска професионална мрежа усилено работим в полза на реализацията на професионална, професионално-полезна и надеждна информация относно дейността на фирмите и медицинските специалисти.
Работим в посока улеснение както на потребителите, така и на фирмите с една единствена цел - полезност.

Уважаеми ползватели, лоялни и бъдещи наши клиенти, горещо ви насърчаваме да не се ограничавате само в споделяне на информация, а да рекламирате бизнесите си професионално, да информирате клиентите си отговорно, да пазите имиджа си в интернет на производител, търговец или какъвто сте на пазара в България.
Разбира се, който не желае да отдели от времето си или да натовари служителите си с този ангажимент, може да заплаща за Гугъл реклама толкова,
 колкото желае или може да понесе.

Need.bg приканва дребния и средния бизнес, за който знае, че всеки нов клиент е от изключителна важност да използва предоставените лесни за управление
ресурси в www.need.bg за разпространение на търговска информация предназначена за потенциалните клинети.
По този начин бизнесът може да осигури преди всичко вярна информация за дейността си, която да бъде достъпна и лесно откриваема от всички, които улесняват ежедневието си като използват интернет за търсете на необходимото.

В момента информацията за значителна част от фирмите, която е публикувана в интернет е твърде неактуална и недостатъчна за да привлича успешно клиенти.
В интерес на всички е да подобрим това положение.
Ние от Need.bg предлагаме компетентността и помощта си. Потърсете ни!
Разбира се, вие решавате, дали и как искате да ви откриват в интернет.

Желаем ви успехи!

Боряна Божилова
Управител на need.bg

 

Търговски съобщения